Referenties

Referenties

Carlein weet met een combinatie van ervaring, kunde en passie de juiste snaar te raken met haar werk als interieurontwerper. Voor ons betekende dat een vrijwel zorgeloze verbouwing van negen maanden met een verbluffend eindresultaat. Zonder Carlein hadden we soms praktische, oplosbare problemen waarschijnlijk met dure expertise moeten oplossen. Daarnaast weet zij feilloos de weg te vinden in de wereld van de interior decorating. Met een gedegen voorbereiding van dit omvangrijke project bewijst zij dat ze van grote toegevoegde waarde is voor zowel aannemer en opdrachtgever, zodat het resultaat hoogstaand is te kwalificeren. Ook haar vaardigheid met moderne communicatieve middelen en no-nonsens aanpak hielpen ons snel beslissingen te kunnen nemen zonder lange bouwvergaderingen. Tijdens het hele verbouwingsproces van a tot z heeft Carlein door haar ruimtelijke inzicht gezorgd voor verrassende indelingen en oplossingen in de verschillende ruimtes. Al het maatwerk dat zij ontworpen heeft is vakkundig uitgevoerd zoals oa. nieuwe doorgangen, inbouwkasten, nisjes en podia op de kinderkamers. Ook onze wens voor een grote leefkeuken is door haar geheel nieuwe indeling op een centrale plek in het huis gekomen, die een mooie verbinding vormt met de andere ruimtes. Carlein heeft ook het lichtplan opgesteld voor het hele huis. Per ruimte heeft zij met oog voor detail een verrassende mix van kleuren en materialen voorgesteld die ieder vertrek uniek maken. Al lopend door het familiehuis voelt het als een harmonieus geheel waarin lekker geleefd kan worden met veel originaliteit, persoonlijk en karakter. 

Familie Bok [Haarlem]

Carlein Gets. Things. Done.

Tien maanden lang heeft Carlein met creativiteit en militaire precisie de renovatie van ons huis, een rijksmomumenten in Haarlem dat boven tot onder gestript moest worden, begeleid. Alles is met recht aan het momement aangepakt en de diverse ruimtes zijn geheel opnieuw indeeld om het qua wooncomfort te maken tot een woonhuis anno nu. 

De geografische afstand waarbij wij als eigenaren ten tijde van de verbouwing nog in het buitenland woonden zag Carlein als een uitdaging en niet als een probleem. De communicatie en afstemming ging perfect ondanks het tijdverschil. Carlein’s pragmatische aanpak, haar 1001 creatieve ideeën en klantgerichtheid is een gouden combinatie. Zij heeft een zeer kwalitatief netwerk van diverse toeleveranciers om haar heen verzameld waardoor je er als klant blind op kunt vertrouwen dat het project in goede handen is. In samenwerking met haar aannemer heeft ze ervoor gezorgd dat de kwaliteit van het werk uitmuntend was en dat alles volgens plan is gegaan. Het vakmanschap op de diverse onderdelen hebben haar creatieve ideeën meer dan tot hun recht laat komen. Het was een feest van begin tot eind met als uitkomst: een heerlijk familiehuis waar wij elke dag van genieten!

Familie Bruinsma [Haarlem]

Voor ons nieuwe kantoor moest een geheel nieuwe indeling worden gemaakt waarbij alle functionaliteiten van de ruimte zoals bureau’s, vergaderruimte, keuken en een lunch/ ontvangst gedeelte een plek moesten krijgen.
We wilden een unieke sfeer creëren die past bij ons bedrijf. Professioneel, transparant, toegankelijk en persoonlijk.
Carlein heeft ons met dit project perfect geholpen en geadviseerd. Zowel de indeling als de diverse ruimtes hebben door de verrassende keuzes in kleur, materialen en meubels een zakelijke en tevens ‘huiselijke’ originele uitstraling gekregen.

Iedere dag gaan we met veel plezier naar kantoor!

Kantoor 1530 Real Estate [Amsterdam]

In vier maanden is ons huis van boven tot onder grondig verbouwd waarbij alle ruimtes zijn aangepakt. We zijn in deze periode uit ons huis gegaan. Vanaf de eerste intake zag Carlein direct alle mogelijkheden en heeft ze ons verrast met zeer creatieve ideeën.
Ze heeft het beeld wat wij voor ogen hadden heel goed vertaald en liet ook ruimte over onze eigen input. Ze heeft een prachtige nieuwe basis ontworpen qua indeling, vloeren, kleurpallet, verlichting en behang. Ze verwees ons naar de beste leveranciers en dit heeft ons heel veel tijd bespaart. Daarnaast heeft ze veel meubels op maat ontworpen zoals kasten, bureaus en een verrijdbare bar in de keuken. Van alle gezinsleden voelde ze onze smaak feilloos aan. Door de perfecte begeleiding in alle facetten van de bouw tot de uiteindelijke inrichting was de samenwerking met Carlein een feest. Het eindresultaat heeft alle verwachtingen overtroffen. Zielgelukkig zijn we in ons nieuwe huis!

Familie Vereecken [Haarlem]

Door Carlein’s visie en concrete aanpak is ons nieuwe huis heel snel een THUIS geworden. Carlein heeft ons geadviseerd over onze zolderherindeling en het gebruik van kleur en nieuwe meubels binnen ons hele huis. Echt super blij mee!

Familie Bekkers [Heemstede]

Carlein heeft de gave heel goed te snappen wat wij willen en dat meteen door te vertalen in een concreet plan met mooie kleurcombinaties, materialen, geweldige creatieve ideeën en praktische tips. Wij hebben Carlien haar plan van A tot Z uitgevoerd en zijn dolgelukkig met het eindresultaat! Het is elke dag weer een feestje om thuis te komen!

Familie van Tongeren [Haarlem]

Tijdens onze verbouwing heeft Carlein ons goed geadviseerd over kleuren, behang, tegels en gordijnen. Ze had een scherp oog en voelde meteen goed aan wat onze smaak was en de diverse ruimtes nodig hadden. Enthousiast zijn we meteen met alle adviezen aan de slag gegaan.

Familie Kalshoven [Haarlem]

Carlein heeft mij super geholpen met de verdere inrichting van ons huis. Ze zag meteen de mogelijkheden en voelde haarfijn aan wat onze smaak was. Met haar concrete tips voor zowel binnen als buiten en voorstellen zijn we meteen aan de slag gegaan. Heel blij met het resultaat dat echt een verschil maakt.

Familie Smit-Mutters [Den-Haag]

Het interieuradvies van Carlein was meer dan we hadden gehoopt. Zij kijkt goed naar de omgeving en naar ons als persoon en dat vertaalt ze door in het interieur, waar we veilig voor grijs hadden gekozen brengt Carlein de kleur weer terug.
Daar gaan we ontzettend vrolijk van worden.

Familie Stuurman [Amsterdam]

Een ‘spot on’ ontwerp met bijpassende inrichting. In een keer goed! Dit is dus het ‘wauw-effect’. De aanpak van Carlein past perfect bij ons. Ze heeft de gave om een gesprek in een ontspannen setting te vertalen naar ons nieuwe huis!

Familie van Noort [Bergen]

Na een heel fijn en uitgebreid intake gesprek met Carlein hebben we haar gevraagd mee te denken in het creatieve proces voor ons nieuwe huis. We hebben samen een uitgebreide ronde gelopen in het huis waarbij ze ons goede en verrasende adviezen, inzichten en tips heeft gegeven over de indeling en interieur. Hierdoor hebben we nu een heel duidelijk plan!

Familie Driessen [Heiloo]

Dankjewel Carlein voor je vakmanschap, je enthousiasme en je visie. Fijn dat je met ons mee wilde kijken. Je kunt je goed inleven en brengt een unieke expertise mee, niet alleen op het gebied van materialen, klussen en bouwen en alle creativiteit die daarbij komt kijken, maar ook de levenservaring: je voelt goed aan hoe mensen willen leven, bewegen en ontspannen. Waar wij vastliepen, zag jij mogelijkheden en kansen. Heel inspirerend. We wilden meteen aan de slag!

Familie Beek [Utrecht]

Voor onze verbouwing hebben een goeie werksessie gehad met Carlein waarin we over de verschillende ruimtes in huis met haar hebben gespard. Ze heeft ons goeie bruikbare tips gegeven qua kleuren en materialen en op nieuwe ideeën qua indeling gebracht waarmee we vervolgens zelf verder aan de slag gaan. Doordat we nu een duidelijke richting hebben kunnen we niet wachten om aan de slag te gaan.

Familie Westen [Bolsward]

Carlein heeft met vakkundig inzicht en een mix van unieke stijlen, de verschillende ruimten in onze woning tot een kloppend geheel gemaakt waar wij beide onze eigen smaak duidelijk in terug vinden. Haar ervaring en kennis heeft de doorbraak gebracht na een aantal jaren zoeken naar de ideale combinatie. Super bedankt!

Familie Robert [Overveen]

Carlein heeft ons heel goed geholpen om onze losse ideeën tot een groter, samenhangend geheel te maken. Sommige gewaagde keuzes durven we nu na het gesprek met meer vertrouwen door te voeren en andere oorspronkelijke ideeën daar zien we nu bij nader inzien toch vanaf. Het enthousiaste gesprek met Carlein waarbij ze met goede en verrassende ideeën kwam heeft het eindresultaat dus absoluut ten goede beïnvloed waar we heel erg bij mee zijn!

Familie Bekker [Amsterdam]

Niks dan lof! Direct al bij het eerste gesprek konden we onze eigen ideeën toetsen en kregen direct ook nieuwe ideeën aangereikt. Carlein heeft oog voor detail, werkt snel en is praktisch ingesteld. Los van haar goede adviezen en goede smaak, is het fijn om met Carlein te werken omdat ze enthousiast en ontspannen is. Haar netwerk geeft goede en snelle toegang tot diverse leveranciers. Aanrader dus!

Familie Ottevanger [Haarlem]

Carlein heeft een interieurplan gemaakt voor onze tuinkamer. Van een kamer waar we bijna nooit zaten is het nu geworden tot de meest favoriete kamer van het huis!
Carlein is pragmatisch, werkt snel en is betrouwbaar.
Ook is ze heel prettig in de omgang, heeft ze smaak en kan ze goed beargumenteren waarom een bepaalde keuze goed is.

Highly recommended!!!

Familie Vredendaal [Haarlem]

Carlein heeft ons heel goed gelopen in het hele creatieve proces van onze verbouwing. Van de indeling van de hele begane grond, het keukenontwerp, welke vloeren, kleurplan en alle raamdecoratie.  Tijdens inspirerende sessies kwam ze iedere keer weer met verrassende en mooie keuzes waardoor ons huis heel eigen en een super mooi geheel is geworden. Haar enthousiasme voor het vak werkt aanstekelijk. Het hele traject met Carlein was een feestje. Veel dank!

Familie van Wesemael [Oegstgeest]

Een jaar na de start van ons bedrijf, vonden we eindelijk onze droomlocatie voor het kantoor. De opdracht aan Carlein was om van onze grote praktische ruimte een warme plek te maken.
Een plek waar je je thuis voelt. Een plek waar je fijn werkt.
Maar ook een kantoor waar je verantwoord kan werken.
Waar je je kunt concentreren. Waar je ook rustig een video meeting kunt houden zonder andere collega’s tot last te zijn.

De smaak, het enthousiamse en enorme ervaring van Carlein werkte enorm inspirerend op het hele team.
En het resultaat mag er zijn: ons kantoor is echt een fijne plek geworden waar we allemaal met heel veel plezier werken en van waaruit we proberen een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Een plek waar onze gasten en relaties graag langskomen!

Kantoor MBRC the ocean [Hilversum]

Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht dat we volledig hebben verbouwd en wij er voor gekozen om Carlein te vragen om ons te helpen in het hele traject van indelen tot materialisering en styling.
De beste keuze ooit want niets is zo fijn om tijdens het proces er iemand bij je te hebben die weet hoe het werkt. Het verdelen van het budget, de inrichting van de keuken, de woonkamer en alle kleuren en materialen. Het is fijn om iemand erbij te hebben die je op andere, verrassende, goeie ideeën brengt. Zo hadden we iets in ons hoofd  maar in Limburg tussen alle marmerplaten ben ik samen met Carlein tot een totaal andere maar prachtige keuze gekomen, veel origineler dan wat we in gedachten hadden.  Carlein ziet gelijk de kleuren en mogelijkheden met haar jarenlange ervaring. Alles van kleuren, behangen, trapbekleding en raambekleding is op elkaar afgestemd waardoor het een rustig geheel is. Je krijgt niet alleen een stylist maar ook een mental coach die je laat inzien dat verbouwen een feestje is en met Carlein is dat het zeker. Dank om van ons nieuwe huis een thuis te maken!

Familie Swagerman [Amsterdam]

Na een jaar of 12 was ons jarendertighuis aan een flinke opknapbeurt toe. Het vervangen van de houten vloer was het startpunt voor wat achteraf blijkt een volledige make-over:-)

Carlein heeft ons fantastisch geholpen; ze daagt je uit om anders naar de beschikbare ruimte te kijken.

Met onze wensen, smaak en budget in het achterhoofd kwam ze tot een ontzettend mooi en warm advies.

Door haar jarenlange ervaring heeft Carlein ook een uitgebreid netwerk aan leveranciers en winkels; het is niet te onderschatten wat een tijd dat scheelt in de anders mogelijk hele lange zoektocht.

Tijdens het gehele proces konden we bij twijfel altijd even bij haar te rade voor een extra adviesje: gezellig bovendien!

Het resultaat is fantastisch en overtreft onze stoutste dromen.

Dank Carlein!

Familie Reinoud [Hilversum]

“Na een enorme verbouwing van ons nieuwe jaren 30 huis zag ik op een gegeven moment niet meer hoe ik het echt ‘af’ kon maken in de woonkamer en keuken. Carlein heeft op basis van mijn vragen een helder en concreet interieuradvies opgesteld qua kleuren, materialen en meubels waar ik heel enthousiast over was. Ze voelde ons goed aan qua smaak. Het is zo fijn dat iemand al een voorselectie heeft gemaakt uit dat gigantische aanbod aan verfkleuren, meubels, lampen, gordijnstoffen… Een deel van mijn plannen bleek perfect aan te sluiten op het advies van Carlein, maar ze heeft me wel behoed voor verkeerde keuzes. En ik kreeg bevestiging dat ik bij het nemen van die 10.000 besluiten ook veel dingen goed gedaan heb. Geen knagende twijfels meer; had ik niet ….
De paar uur met Carlein waren echt een feestje. Carlein bracht niet alleen interieuradvies, maar vooral bevestiging, rust en nieuwe energie voor afronding van de laatste fase. Belangrijkste inzicht voor mij: sla niet door in het opzoeken van contrasten. En het tweede inzicht; nooit meer zo’n groot project aanpakken zonder Carlein.”
Familie Heins [Overveen]

Zo knap hoe Carlein, zelfs nu door Corona met de kennismaking online en telefonisch zo goed aanvoelt wat we mooi vinden en wat bij ons past. We kregen een compleet advies met op elkaar afgestemde kleuren, stoffen en materialen.
Heel fijn is ook dat bij het advies websites, kleurnummers, namen van lampen en namen van stofstalen zijn opgenomen, dus echt een compleet plan, waar je direct mee aan de slag kan.
Carlein reageert snel en is makkelijk benaderbaar, een echte vakvrouw en een leuk mens!
Nogmaals veel dank!

Familie van den Bovenkamp [Castricum]

Na maanden thuiswerken jeukten mijn handen om ons huis aan te pakken. We waren onzeker over hoe we ons budget het slimst konden inzetten.
Carlein maakte voor ons een complete ‘visie’ op de indeling, vloer, kleuren en meubels. Compleet met moodboards, foto’s, merken en kleurstalen.
In een persoonlijk adviesgesprek legde ze enthousiast en helder de basisprincipes en valkuilen uit.
Nu kunnen we zelf stap voor stap met ons huis aan de slag.
Heb meteen de verf al besteld.
Familie Schippers [Amstelveen]

Het interieuradvies van Carlein heeft ons een hele goede rode draad gegeven voor het inrichten van ons nieuwe huis. Zo geeft bijvoorbeeld het kleurpallet voor de muren een heel goed idee van het verhaal van je toekomstige inrichting en vormen alle kleuren een mooi geheel. Ook geeft het interieuradvies talloze tips, uitgangspunten en goede adressen waar je telkens op kan terugvallen bij de aanschaf naar oa. mooie meubels, lampen en raamdecoratie.
Carlein luistert goed naar je eigen ideeën en plannen en tovert dat op kundige wijze om naar een mooi advies dat gestructureerd en werkbaar is. Zij kan je goed helpen te visualiseren, inspireert en heeft door haar jarenlange ervaring goede inzichten wat de mogelijkheden zijn.
Zo ontstond voor ons een hele fijne samenwerking in het maken van onze unieke stijl met een persoonlijke sfeer.

 

Familie Landzaat [Amsterdam]

Carlein heeft ons met een interieuradvies sessie slimme, praktische en verrassend verbouwingsmogelijkheden aanbevolen en deze aansluitend ingevuld met een kleur en interieur advies.

We zijn zeer aangenaam verrast door haar inzicht, oplossingen en suggesties.

Eindresultaat: een sluitend en uitvoerbaar geheel waar aanvullingen niet meer nodig zijn.

Dit scheelt zeer veel tijd in het zelf moeten zoeken en maken van goede keuzen. Haar enthousiasme en fijne persoonlijkheid maken het leuk en dragen bij aan wat het uiteindelijk gaat worden.

Familie Peters [Neerpelt - België]

We zijn zo onder de indruk van het interieur advies dat je ons hebt gegeven. Je raakt precies de kern. Onze beide karakters komen erin samen en sfeer waar we zo naar verlangen. Onze handen jeuken na je enthousiaste presentatie en we hebben nu heel veel zin om ermee aan de slag te gaan. De eerste afspraken zijn al meteen gemaakt.
Je liefde voor het vak, je kennis, ideeën en verfrissende blik … zo goed! De ideeën voor de kinderslaapkamers waren ook helemaal geweldig en werden goed ontvangen. Zo lief.  

Nogmaals veel dank!

Familie van Baal [Naarden]

Carlein heeft ons naar volle tevredenheid geadviseerd over de indeling, het interieur en de kleuren van ons nog te renoveren huis. Carlein heeft duidelijk veel kennis en ervaring, denkt goed mee en geeft praktisch advies.
Ze doorziet snel de mogelijkheden en potentie van ruimtes en weet dit ook overtuigend te visualiseren.

Wij vonden Carlein energiek, doortastend en eerlijk in haar advisering en hebben echt goede ideeën en plannen overgehouden aan het advies. Als we weer eens behoefte hebben aan verfrissende adviezen dan weten we haar zeker opnieuw te vinden.
Veel dank Carlein!

Familie van der Meer [Apeldoorn]

In onze jaren ‘30 woning miste ik sfeer en warmte.
Om deze reden heb ik Carlein om advies gevraagd.
Naast dat de sessie met Carlein erg gezellig en inspirerend was, heeft ze mij goed geadviseerd over hoe we onze bestaande ruimtes optimaal  kunnen benutten en meer sfeer kunnen creëren.
Met het gepresenteerde interieurplan ben ik vervolgens zelf verder mee aan de slag gegaan en heb ik keuze gemaakt die ik anders zelf niet gemaakt zou durven hebben. 
Het resultaat is dat ik helemaal enthousiast en weer blij met ons huis ben!

Familie Waterbeek [Amsterdam]

Een inrichting is iets persoonlijks waarbij tegelijkertijd het heel moeilijk is door de bomen het bos te zien en keuzes te maken die passen bij deze persoonlijke voorkeur. Carlein heeft ons enorm goed geholpen door te luisteren en aan te voelen welke keuze wel en niet te maken. Door met veel voorbeelden te komen en te laten zien wat verschillende materialen en kleuren doen voor de sfeer in je huis wordt het heel tastbaar. Het interieurplan gaf alle concrete handvatten en ideeën om meteen door te pakken naar de uitvoering. Dus dankjewel Carlein!

Familie Baars [Alkmaar]

Soms wisten we het gewoon niet meer.
Welke kleuren, welke materialen; hoe gaan we dit aanpakken en wat moeten we met de ruimte doen?
Zo’n grondige renovatie betekent veel keuzes maken en vooral een persoonlijke stijl zien te vinden.
Door regelmatig overleg met Carlein kwamen we er altijd uit. De juiste know-how vormt dan een welkome aanvulling.

Nogmaals heel veel dank!

Familie van Dijk [Utrecht]

Carlein geeft verfrissende, praktische en originele adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.
Ze voelt haarfijn aan waar wij behoefte aan hadden en vertaald dat in een goed uitgewerkt interieurplan waarin alle concrete handvatten worden gegeven. De inrichting en aankleding van ons huis heeft een prachtige impuls gekregen. Wij zijn nog elke dag blij met alle ideeën en tips die Carlein ons heeft gegeven.

Familie Bijlsma [Alkmaar]

Ons huis voelde niet ‘af’. Het miste sfeer van binnen en we vonden het interieur eigenlijk wat saai. Een blij gevoel van ‘lekker we zijn thuis’ hadden we niet zodra we sleutel in de voordeur staken.

We wilden meer warmte, gezelligheid en eenheid. Wat sparkling!

Carlein heeft ons super goed hierbij geholpen en ons huis voelt nu eindelijk als een thuis. Veel dank! 

Familie Thomas [Den-Haag]

Heel bijzonder dat iemand op basis van onze foto’s van de huidige situatie en ons amateuristische moodboard dit zo goed weet te vertalen in een totaal interieurplan.
Ze sloeg de spijker op zijn kop en heeft met haar enthousaisme precies weergegeven waar wij opzoek naar waren. Heel knap want wij zagen zelf door de bomen het bos niet meer. Ze snapte direct waar onze behoeftes lagen en wist met haar advies en creactieve inzichten ons de juiste richting op te sturen.  

Nogmaals super veel dank!

Familie Hochstenbach [Vleuten]

Jaren zijn er voorbij gegaan waarin we aan de ene kant redelijk wisten wat we wilden, maar aan de andere kant tegen heel veel dingen aan liepen in ons interieur.
Wel of geen en suite deuren, een andere pui, hoe doen we dat met de keuken? Carlein denkt in oplossingen en laat je zien wat de sterke kanten van je huis zijn.
Om die vervolgens te benadrukken in soms kleine aanpassingen. Heel verhelderend en de oplossingen heel gaaf en verrassend.


De stijl van Carlein sprak ons heel erg aan door de eigenheid die het uitstraalt. En dat is ook precies waar ze ons mee heeft geholpen. Een stijl neerzetten die echt bij ons past.

Heel erg bedankt en we kunnen niet wachten tot het zover is dat we van ons nieuwe interieur kunnen gaan genieten.

Familie Damen [Wijk bij Duurstede]

We zijn ontzettend blij met het uitgebreide en waardevolle advies van Carlein om van ons huis echt een thuis te maken. Het lukte ons zelf niet om onze jaren 30-woning gezellig en sfeervol in te richten. Carlein heeft een prachtig plan gepresenteerd, waardoor we ons huis nu helemaal af kunnen maken. Ze heeft een super goede smaak en stijl en heeft ons laten zien hoe we de ruimte het beste konden indelen, wat het gebruik van kleur doet voor een ruimte en slimme tips & tricks gegeven. Daarnaast heeft ze ook een uitgebreide lijst aan producten en materialen meegenomen in haar presentatie, waar we direct verder mee konden. 

Naast het feit dat haar plan fantastisch en zeer bruikbaar voor ons is, was de samenwerking met Carlein ook heel erg prettig. Ze is enthousiast, vraagt goed door, denkt mee over de behoefte van het hele gezin en ze levert (meer) dan ze belooft. Wij zullen zeker weer aan haar denken voor een volgend huis en haar aanraden aan vrienden en kennissen. 

Dankjewel Carlein en keep up the good work! 

Familie Burke [Hilversum]

Wat Carlein heel goed heeft gedaan is ons helpen bij het zeten van kaders zodat wij de juiste keuze konden maken voor het inrichten van ons vakantiehuis. Wij wilden het graag eigen maken en met de adviezen die Carlein ons heeft gegeven weten wij zeker dat het heel mooi en ook persoonlijk gaat worden.

Wat wij het meeste waardeerde is dat Carlein’s hulp veel discussie, doelloze bezoeken aan woonwinkels en miskopen heeft weten te voorkomen. Wij konden nu heel gericht op zoek gaan en alles aanpakken omdat we een goed plan hadden.Veel dank voor het enthousiaste en de mooie presentatie die je met ons hebt gedeeld.

Familie van Heumen [Heemstede]

Waar te beginnen? Als je zelf al lang in het huis woont zie je het soms gewoon niet meer.
Hoe kunnen we alles het beste indelen rekening houdend met de mogelijkheden van het huis?
Wel of niet verbouwen? Hoe wordt alles een geheel en persoonlijk met behoud van de spullen waar we aan gehecht zijn? Ik had allemaal losse ideeën maar overzag niet meer wat nu slim was om te doen.
Veel vragen en Carlein heeft ons met super veel enthousiasme perfect geholpen om hier een totaal overzicht in te krijgen.
Ze voelt precies aan waar wij als gezin behoefte aan hebben en komt met verrassende ideeën die ze ook concreet maakt. Nu is het een kwestie van aan de slag om van ons huis ons thuis te maken. Nogmaals dankjewel!

Familie Rubens [Den-Haag]

Heel veel dank Carlein voor al jouw goede adviezen, de fijne samenwerking, het meedenken, de realistische doelstellingen, het stijlgevoel, de goede begeleiding en alle gezellige momenten.
Je hebt perfect geadviseerd over de indeling, het hele kleurpallet, materialen en de nieuwe meubels.
Jouw aanpak paste perfect naar waar we op zoek naar waren. 
Met het eindeiresultaat zijn wij meer dan blij!!

 

Familie Vinke [Hilversum]

Carlein heeft ons met veel enthousiaste enorm geholpen met prachtig kleuradvies en nieuwe look voor ons huis.
Ze voelt perfect aan waar wij behoefte aan hebben en heeft een goede nieuwe indeling gemaakt waardoor we de verschillende ruimtes weer optimaal gaan gebruiken. Haar inzicht en voorstel voor verlichting gaan ook een enorm verschil maken. Met nieuwe meubels en behoud van de meubels waar we aan gehecht zijn heeft ze een goeie mix weten te maken.
Het resultaat ons romantische huis met nu een moderne twist.

Familie Ottow [Heemstede]

Van mijn vriend kreeg ik voor mijn verjaardag interieuradvies van Carlein. Ons huis voelde niet als een geheel maar ik wist niet hoe te beginnen.

Carlein heeft ons tips gegeven voor verrassende en werkbare aanpassingen voor het hele huis, en helemaal passend bij onze eigen smaak en stijl.

We kregen door het super leuke gesprek en het advies een flinke dosis energie en konden met haar tips meteen aan de slag. Veel dank!

Familie Tobben [Haarlem]

Wat een fijn aanlooptraject naar en tijdens onze verbouwing. Zo inspirerend om hier met Carlein mee bezig te zijn. Er moesten zoveel keuzes gemaakt worden. Carlein heeft ons daar heel goed mee geholpen met haar creatieve inzichten en oplossingen. Ze voelt ons feilloos aan, doorziet alle ruimtes om daar het maximale woongenot uit te halen. Het eindresultaat is boven verwachting. Een absolute aanrader en elke euro meer dan waard. Veel dank! 

 

Familie Berghout [Den-Haag]

Carlein heeft ons perfect geholpen bij de inrichting van ons nieuwe kantoor. Ze heeft een mooie, warme en stoere mix van materialen en kleuren ontworpen dat de basis vormt van het nieuwe kantoorpand.

Daarna heeft ze ons geholpen met de verdere inrichting van het pand van de vergaderruimtes, werkruimtes tot de gemeenschappelijke ruimte. Daar is als echte eyecatcher een lange bar van ruim vijf meter marmer gekomen waaraan zowel gelunched, gekookt als vergaderd kan worden. Gasten kunnen hier ook ontvangen worden.Het meubulair, verlichting, raamdecoratie en de planten, alles vormt een mooie geheel met een unieke totaal uitstraling. We werken hier met het hele team met heel veel plezier.

 

Kantoor 1530 Real Estate [Amsterdam]

Carlein heef ons ontzettend goed geadviseerd bij de inrichting van ons huis en het ontwerp van een nieuwe keuken. Door de hoeveelheid aan keuzes zagen we door de bomen het bos niet meer en zouden we zelf steeds ‘veilige’ keuzes maken. Na een inventarisatie van onze wensen was Carlein perfect in staat een prachtig totaalbeeld voor onze inrichting te bedenken met precies de juiste sfeer en details. Door ons continue een juist aantal keuzes te geven voor wat betreft kleuren, stoffen en meubelen konden wij op een efficiente manier keuzes maken en vormde alles een perfect geheel.  Samen met Carlein hebben we een bijzonder warme inrichting en een prachtige woon keuken gecreeerd waar we ons helemaal in thuis voelen. Zij is voor ons de perfecte adviseur gebleken. Heel veel dank Carlein, het was een feestje om met je te werken !

Familie Engelbert [Haarlem]

Wij hebben Carlein Kieboom ingeschakeld voor interieuradvies en we kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn.

Carlein is professioneel, creatief en heeft een goed oog voor detail. Ze luisterde naar onze wensen en behoeften en wist deze op een prachtige manier te vertalen naar ons interieur. Dankzij haar hulp hebben we nu een mooi en functioneel thuis. Zeker een aanrader!

Familie Groen [Alkmaar]

We hebben Carlein ingeschakeld voor interieuradvies tijdens onze verbouwing en het was de beste beslissing die we hebben genomen. Carlein hielp ons bij het opnieuw indelen van ons huis en bij de keuze van materialen. Zij was zeer creatief en bracht ons op nieuwe ideeën die we zelf nooit hadden bedacht. Dankzij haar hulp hebben we nu een prachtig en functioneel huis waar we ons helemaal thuis voelen. We zijn heel content en bevelen Carlein zeker aan.

 

Familie Toeset [Overveen]

Vlak nadat wij ons huis hadden gekocht, hebben we Carlein direct ingeschakeld. We gingen een totaalrenovatie in van een monumentaal pand uit eind 1800 en wilden graag advies bij alle keuzes die ons te wachten stonden. Tijdens het slopen en de voorbereiding heeft Carlein meegedacht over de indeling, ze heeft creatieve oplossingen bedacht en ze was er kritisch op dat alles goed leefbaar zou zijn in de dagelijkse loop in huis. Qua kleuren, materialen, verlichting en inrichting voor alle ruimtes, heeft ze een aantal concrete voorstellen gedaan waaruit we samen verder zijn gaan bouwen. Naast de prachtige voorstellen die ze deed, heeft dit ons ook enorm geholpen om wat focus aan te brengen in alle keuzes en opties die er zijn. Heel blij zijn we dat ze ons af en toe uit onze comfort zone haalde en niet de veilige keuzes liet maken maar juist wat spannendere materialen, kleuren etc liet gebruiken. Carlein is super enthousiast, enorm flexibel en makkelijk om mee te communiceren en bovendien heel gezellig om dit traject mee te doorlopen. Heel fijn om bij keuzes haar direct even te kunnen bellen of appen en binnen no time duidelijk advies te hebben. Het eindresultaat is een prachtig, sfeervol en warm geheel geworden waar we enorm blij mee zijn en we ons heel erg thuis in voelen. Dankjewel Carlein!!

Familie Leijdekkers [Den-Haag]

Wij zijn heel bij met het interieuradvies dat we hebben gekregen van Carlein Kieboom Interior Design voor ons huis. Vanaf het allereerste contact was Carlein professioneel en betrokken bij ons project. Haar passie voor interieurontwerp straalde door in elk onderdeel van haar werk.

Carlein begon met een goede analyse van onze wensen, smaak en levensstijl, wat resulteerde in een ontwerp dat perfect bij ons past. Carlein heeft een goed oog voor detail en gevoel voor stijl.  Ze heeft niet alleen gezorgd voor een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook voor een praktische en functionele indeling van de ruimte.

Ze besteedde veel aandacht aan een mooie mix van kleur, materialen, meubels en verlichting. Het resultaat is een huis dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook vooral comfortabel en gezellig is. Carlein  heeft ons tijdens het hele proces begeleid en we zijn dolblij met het eindresultaat. Veel dank!

Familie Zeverijn, Amsterdam

Carlein Kieboom weet met haar ervaring en smaak een op maat sfeer te creëren in huis en kantoor. Na enkele eerdere projecten van haar gezien te hebben, heeft Capitael vermogensbeheer haar professionele visie ingeschakeld om het Haagse kantoor van nieuw elan te voorzien. Door een geraffineerde combinatie van klassieke en moderne elementen heeft Carlein exact de juiste toon weten te scheppen voor een plezierige werkplek en een ontspannen kantooromgeving waar zowel zakelijke en persoonlijke gesprekken kunnen worden gevoerd. In samenhang met onderhoudsvrije groenvoorziening is zo perfect voldaan aan de opdracht die zij van ons heeft aangenomen. Naast het resultaat is de samenwerking met haar een plezier en verbouwen geen opgave.

Capitael Vermogensbeheer - Den Haag

Contact

Carlein Kieboom Interior Design