About

About

About

Na ruim vijf geweldige jaren als hoofdredacteur van vtwonen gewerkt te hebben, ben ik eind 2018 gaan ondernemen en voor mijzelf begonnen als interieur ontwerper voor zowel particulieren als bedrijven.
Ik heb altijd al een grote liefde voor wonen gehad. Creëren en sfeer maken van verbouwing tot inrichting is iets wat ik het allerliefste doe. Daar zit mijn kracht en passie. Wonen is emotie en heel persoonlijk.
Ik heb in alle jaren een waardevol netwerk opgebouwd waarmee ik de verschillende opdrachten goed kan uitvoeren.
Van nieuwe ontmoetingen en samenwerkingen krijg ik veel energie. In iedere ruimte zie ik de mogelijkheden voor een optimale indeling en sfeervolle inrichting. Ieder project heeft een op maat aanpak waarbij de unieke mix van natuurlijke materialen, het kleurpallet en meubels het eindresultaat een eigen uitstraling en karakter geven. Een interieur zegt veel over wie je bent.

Iedereen heeft behoefte aan een plek waar je je thuisvoelt om goed te kunnen functioneren. Voor mij betekent wonen/ werken leven in een persoonlijk en comfortabel interieur [huis/ kantoor].
Zo’n interieur koop je niet op een zaterdagmiddag maar moet groeien. De combinatie van oude en nieuwe spullen moeten elkaar aanvullen en versterken. Dat geeft het interieur een persoonlijke uitstraling.
Meubels die meer zijn dan alleen maar mooi, meubels die je ‘omarmen’ en waar je plezier van hebt. Op maat gemaakt, verzamelt, een uniek stuk waar een verhaal aan zit.
Een huis dat allesbehalve een showkamer is maar waarin je kunt leven. Een huis waarin passies, interesses en verrassende keuzes een plek krijgen. Waar het dagelijkse leven met familie en vrienden intensief wordt beleefd.
Waar woonplezier het uitgangspunt is en de mix van spullen in het interieur net zo uniek is als een persoon!

Contact

Carlein Kieboom Interior Design