VT wonen TV Utrecht

Dit jaren’30 herenhuis in Utrecht had met vier opgroeiende kinderen voor een het hele gezin beneden te weinig ruimte in de keuken en in het zitgedeelte in de woonkamer. Er is een interieurplan gemaakt waarbij deze twee wensen zijn opgelost. Tijdens de verbouwing is de keukenmuur doorgebroken en heeft de keuken een hele nieuwe indeling gekregen. Met een mooie mix van hout, beton en handgemaakte tegels is de open keuken sfeervol verbonden met eetgedeelte waar een ruimte eettafel is gekomen. Een nieuwe achterpui heeft de eetkamer verbonden met de binnentuin. Daarnaast is er door een op maatkast waarin de piano in een nis is geplaatst meer ruimte gecreëerd voor een ruime zithoek.

Contact

Carlein Kieboom
Interior Design

 

TELEFOON

0031 6 53870158

Mail

info@carleinkieboom.nl