VTwonen TV verbouwen of verhuizen – Aalsmeer

Het huis in Aalsmeer heeft een achtertuin in de vorm van een binnenplaatsje, en een grote tuin aan de voorkant. De bewoners misten een verbinding met de voortuin waar ze zomers graag zitten. Vanuit de keuken moesten ze altijd omlopen bij het terras te komen. Een andere wens was een woonkeuken en een aparte plek waar ze rustig zouden kunnen zitten of werken. Tijdens de verbouwing werd de keuken verplaatst naar de eetkamer waar tevens openslaande deuren werden gemaakt die de keuken met het terras verbonden. Van de oude keuken werd de werkkamer gemaakt. Hiervoor werd een op maat bureau en lounge gedeelte voor ontworpen. In de keuze qua materialen, kleur en meubilair is voor een rustige basis gekozen met naturel tinten dat helemaal aansluit bij de smaak van de bewoners. De diverse ruimtes vormen zo een mooi en sfeervol geheel.

Contact

Carlein Kieboom
Interior Design

 

TELEFOON

0031 6 53870158

Mail

info@carleinkieboom.nl