Tuinkamer Haarlem

In de achtertuin apart van het huis is een ruime tuinkamer met aangrenzend overdekt terras gebouwd. Het lichte tuinhuis heeft een berging, toilet met douche, ruime zit/ werk/ logeerkamer met drie dubbele openslaande deuren die de ruimte binnen met buiten verbinden. De betonvloer is voorzien van vloerverwarming waardoor het hier ook in de winter fijn vertoeven is.
Aan de buitenzijde is de gevel afgewerkt met houten rabat delen voor een natuurlijke uitstraling. Ook de achterzijde van het huis is hiermee afgewerkt waardoor de tuinkamer indirect wordt verbonden met het huis en het een sfeervol geheel vormt. Het terras heeft een houtkachel en een heater waardoor je er vanaf vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar heerlijk buiten kunt zitten.
Een ideale extra kamer die tevens alle privacy geeft voor iedereen in het gezin omdat hij apart van het huis is. 

Contact

Carlein Kieboom
Interior Design

 

TELEFOON

0031 6 53870158

Mail

info@carleinkieboom.nl

Niks dan lof! Direct al bij het eerste gesprek konden we onze eigen ideeën toetsen en kregen direct ook nieuwe ideeën aangereikt. Carlein heeft oog voor detail, werkt snel en is praktisch ingesteld. Los van haar goede adviezen en goede smaak, is het fijn om met Carlein te werken omdat ze enthousiast en ontspannen is. Haar netwerk geeft goede en snelle toegang tot diverse leveranciers. Aanrader dus!

Familie Ottevanger [Haarlem]